IBOR inspraak website nog niet in de lucht

In de vergadering van 1 maart 2022, werd de verwachting uitgesproken dat de week daar opvolgend de web-site van de Gemeente die ingericht is om digitaal uw ideeën te verzamelen middels het plaatsen van digitale Post-Its die ook door buurtgenoten bekeken kunnen worden, in de lucht zou gaan. Tevens werd toen gezegd dat het eigenlijk de bedoeling was dat die web-site al “Live” was, maar dat IT technische zaken die met o.a. internet beveiliging te maken hebben, dat moment nog naar achteren hebben doen verplaatsen. Deze week is de CCLV verteld dat het de aandacht heeft, maar dat het oplossen van die technische problemen toch op meer moeilijkheden is gestuit dan op 1 maart voorzien.

Wordt vervolgd.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “IBOR inspraak website nog niet in de lucht”