Inspraakwebsite IBOR is online

meedoen.baarn.nl

Al het goede komt met de tijd… De website waarop wij, inwoners van Lage Vuursche inspraak kunnen hebben op de vormgeving van onze openbare ruimte staat aan! We roepen daarom ook alle inwoners van de Eikenlaan, Koudelaan, Slotlaan en de Dorpsstraat op om hun meningen en ideeën weer te geven in de digitale omgeving van www.meedoen.baarn.nl Wil je meer bomen, minder prullenbakken, meer drempels of ondergrondse containers? Klinkers, kinderkopjes of ZOAB? Dit is hét moment om je mening te laten gelden.

Bureau Maris en de gemeente hebben al het nodige voorwerk verricht en proberen het ons zo makkelijk mogelijk te maken om onze ideeën met hun te delen. Je kunt zelf punten aanbrengen op de locatie die je wilt, je kunt inzoomen op de kaart en je gekozen icoontje vertelt in welke categorie dit punt valt.

Geen fan van de computer? Vraag je buren om te helpen. Achteraf een mening hebben, zal zeker te laat zijn. Kom je er toch niet helemaal uit? Voor vragen kun je contact opnemen met de projectleider Nick Johansson:

  • 06 519 39 503
  • n.johansson@baarn.nl

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Inspraakwebsite IBOR is online”