Waardig afscheid met erespeld en prachtcadeau

Burgervader Mark Roëll heeft maandag met flair afscheid genomen van de oud commissieleden Leo, Gert, Irene en Jeroen. Ook is hiermee de nieuwe commissie beëdigd en vanaf heden officieel in functie getreden.

Een kers op de kroon voor al het werk dat de drie langstzittende leden van de contactcommissie voor het dorp verricht hebben, was de uitreiking van de gemeentelijke erespeld. Mark zelf speldde de prachtige pinnen op en overhandigde de bijbehorende oorkonde.

Ook aan oud-voorzitter Jeroen van de Berg werd een bijzonder cadeau overhandigd. Zijn inzet rondom de ontwikkelingen van Paleis Soestdijk is niet onopgemerkt gebleven; een bijzondere uitgave van een boek over het paleis, niet meer in de winkel verkrijgbaar, is nu in zijn trotse bezit. 

Dank aan deze fantastische groep mensen voor alles dat zij betekend hebben voor het dorp en uitkijkend naar alles wat zij nog zullen bijdragen aan het behoud van onze parel in het bos.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *