Er valt wat te kiezen!

De termijn waarbinnen men zich kon opgeven voor de kandidatenlijst Gemeenteraadsverkiezingen en dus ook Contactcommissie Lage Vuursche, is afgesloten.

Tot onze opluchting en genoegen zijn er voldoende mensen beschikbaar om de volgende periode de Contactcommissie Lage Vuursche bemenst te gaan krijgen, er zijn zelfs meer kandidaten dan vacatures, dat betekent concreet dat bij de komende gemeenteraadsverkiezingen er 2 stemformulieren ingevuld kunnen worden: 1 voor de gemeenteraad en 1 voor de Contactcommissie Lage Vuursche. Er staan dan 8 namen op dat formulier waarvan u er maximaal 7 mag voorzien van een rood bolletje.

In willekeurige volgorde zijn dat deze namen:

Hein van Oosterom
Melchert Zwetsman
Marike Schokking
Onno Meijer
Marriëtte van Oosterom
Tjark Boot
Sander Koop
Jelle van der Kleij

Eerdaags kunt op deze website een uitnodiging verwachten voor een Openbare Vergadering waarbij het voorstellen van deze kandidaten aan het dorp, naast uiteraard De Rondvraag, het enige onderwerp op de agenda zal zijn. 2 van deze namen komen ook voor op de lijst van de huidige CCLV: Hein van Oosterom en Sander Koop.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 gedachten over “Er valt wat te kiezen!”