Het theater is weer open!

Dus er kan ook weer fysiek vergaderd worden. En daar maken we dan ook dankbaar gebruik van. Voor in uw agenda: Vrijdag avond 18 februari vanaf 20:15 in Dorpshuis De Furs Openbare Vergadering CCLV. Hoofdthema: de verkiezingen. De kandidaten stellen zich aan u voor (bij het ter perse gaan van dit bericht is er 1 kandidaat de hele avond verhinderd, uw voorzitter zal namens deze kandidaat een presentatie over deze kandidaat geven, een 2e kandidaat haakt later op de avond aan dan wel laat zichzelf ook via de voorzitter aan het dorp presenteren).

Afhankelijk van de uitkomst van de persconferentie van 15 februari aanstaande, zou het ook goed kunnen bestaan dat u nog meer informatie te horen, wellicht ook wel te zien, krijgt over de voortgang van de invulling Integraal Beheer Openbare Ruimte.

Over die persconferentie gesproken: uiteraard zal deze vergadering zich houden aan de Covid-19 maatregelen/richtlijnen die op 15 februari met Nederland zullen worden gedeeld. Houdt u bij voorbaat rekening met de mogelijkheid dat u om een QR code gevraagd zal worden.

Hopelijk dan tot vrijdag 18 februari, 20:15 in ons aller Dorpshuis!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *