Presentatie IBOR AFGELAST

Wegens de afgekondigde COVID-19 maatregelen van het kabinet voor de periode vanaf 13 november, heeft de gemeente besloten de voorgenomen bewonersavond van 16 november niet door te laten gaan. We hopen zo snel mogelijk na versoepelingen deze avond weer in te kunnen plannen.

Waar ging het ook al weer over?

Het groot onderhoud staat voor het jaar 2023 op de rol. Dat betekent dat de detail invulling van hoe en wat nog niet is uitgevoerd. In grote lijnen kunnen er wel kaders worden geschetst. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan welk materiaal gebruikt gaat worden voor de straat bekleding (in principe hanteert Baarn voor 30 km zones daarvoor klinkers).

Hierboven de rondgedeelde flyer. Deze is rondgebracht in de Dorpsstraat, Beukenhof, Koudelaan, Eikenlaan en Slotlaan.

2 reacties

 1. Ik ben wel geen inwoner, maar wekelijks in ons huisje op de Spar te vinden.
  2023 is nog ver weg, en vooral de Dorpsstraat is zo slecht dat je er bijna niet over heen meer kan fietsen ivm de vele scheuren en kuilen in het asfalt, due vind ik echt naar maar je kan daar niet ergens anders fietsen.
  Ook halverwege de Koudelaan is het wegdek erg slecht aan het worden, kan dit wel zolang wachten?

  Ook zou het fijn zijn op wat invalide plekken na en bij de Spar voor de bezoekers dat men niet op de Koudelaan kan parkeren, er lopen zoveel mensen wijd verspreid over de weg, fietsers, auto’s, honden en kleine kinderen dat überhaupt daar met een auto rijden al een hele toer is laat staan al die in en uit parkerende auto’s, heel gevaarlijk. Er zijn genoeg grotere parkeer gelegenheden. Dus wat anders langs de weg? Groen, plantenbakken.?

  Ook de overgang van de Koudelaan naar de fietspaden is een ramp, modder, ongelijke hoogten.
  Als men vanaf de Koudelaan rechtdoor het bos in gaat moeten de wandelaars op t fietspad, omdat het pad ernaast elk jaar kapot gereden word door een trekker, zo te zien, kan er niet langs de bosrand nog een wandelpad gemaakt?

  Met vriendelijke groet Janina Lange

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.