Presentatie IBOR AFGELAST

Wegens de afgekondigde COVID-19 maatregelen van het kabinet voor de periode vanaf 13 november, heeft de gemeente besloten de voorgenomen bewonersavond van 16 november niet door te laten gaan. We hopen zo snel mogelijk na versoepelingen deze avond weer in te kunnen plannen.

Waar ging het ook al weer over?

Het groot onderhoud staat voor het jaar 2023 op de rol. Dat betekent dat de detail invulling van hoe en wat nog niet is uitgevoerd. In grote lijnen kunnen er wel kaders worden geschetst. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan welk materiaal gebruikt gaat worden voor de straat bekleding (in principe hanteert Baarn voor 30 km zones daarvoor klinkers).

Hierboven de rondgedeelde flyer. Deze is rondgebracht in de Dorpsstraat, Beukenhof, Koudelaan, Eikenlaan en Slotlaan.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Presentatie IBOR AFGELAST”