Nieuwjaarsborrel druk bezocht

Het was een mooi, goed georganiseerd en gezellig feest afgelopen 10 januari in het dorpshuis ‘De Furs’ in Lage Vuursche. Dank aan alle aanwezigen en de hulp van veel dorpsbewoners die een handje hielpen om deze avond een succes te maken.

Niet alleen veel van onze dorpsgenoten kwamen om elkaar te ontmoeten, ook onze verenigingen waren allen vertegenwoordigd; de CCLV, Stichting Welzijn, DeVu en de Ondernemers Vereniging. Met als kers op de feesttaart onze burgermeester Mark Roëll en een aantal nieuwe en welbekende raadsleden die ook met ons het glas wilden heffen op een mooi nieuw jaar met veel mooie plannen en avonturen.

Mariëtte van Oosterom, de verse voorzitter van de CCLV, hield een mooie speech met een aantal kritische noten en als kernboodschap de noodzaak van een plek om ongedwongen samen te komen, om activiteiten aan te bieden en de eenzaamheid te verdrijven. Een boodschap die gesteund wordt door vele van onze dorpsbewoners.

Bij de slotwoorden van Mariëtte:”Laten we gewoon een beejte lief zijn voor elkaar” kon Mark Roëll zich goed aansluiten, ook van hem lovende woorden en de intentie om samen, met elkaar de komende jaren ons te verbinden en te steunen in alles wat we voor onze kiezen krijgen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *