Dorpsvergadering op dinsdag 22 november 20.00 uur

Op dinsdag 22 november om 20.00 uur vindt een grote dorpsvergadering plaats in het Dorpshuis de Furs. We nodigen graag alle bewoners van Lage Vuursche uit om hieraan deel te nemen. Het grootste gedeelte van de avond zal in het teken staan van de IBOR. De plannen die Bureau Maris heeft ontworpen naar aanleiding van onze inbreng tijdens de schetsavonden zullen worden gepresenteerd. We zijn net als jullie heel benieuwd naar de resultaten en hopen dat het een uitwerking is waarin we ons allemaal kunnen vinden.

Voorafgaand aan deze presentatie bespreken we graag een aantal lopende zaken met jullie. Onder andere de bouwprojecten in ons dorp, de infrastructuur, de toekomst van het Dorpshuis en de effecten van de recente afsluitingen van het dorp. Mochten jullie nog agendapunten willen aandragen, dan kan dat via info@cclv.nl. De voorlopige agenda van de vergadering vinden jullie hier

In verband met de ruimte en de voorbereiding horen graag van te voren wie van jullie er aanwezig zullen zijn. Ook dit kunt u opgeven via info@cclv.nl.

Tot dinsdagavond, 20.00 uur.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *