Wat wil het dorp?

En dan vooral met betrekking tot het dorpshuis. We weten dat het dorpshuis nu niet open is en in bijzonder slechte staat verkeerd. De stichting Dorpshuis de Furs is opgeheven. Maar wat gaat er gebeuren? Wat kan er gebeuren? Wat zijn de mogelijkheden?

Om hier antwoord op te kunnen geven, moeten we er eerst achter komen wat de behoefte van ons dorp is. Daarom hebben we een enquêteopgesteld om jullie de gelegenheid te geven om mee te denken en mee te doen.

Op woensdag 25 oktober vindt onze openbare dorpsvergadering plaats vanaf 19.00 uur inloop in de stal van Restaurant Lage Vuursche. Vergadering start om 19.30 uur. Tijdens deze vergadering staat ook het dorpshuis op de agenda, waarbij we graag de resultaten van deze enquête willen behandelen om de daaruit voortvloeiende opties op een goede manier uiteen te kunnen zetten en bespreekbaar te maken.

Enquête Dorpshuis Lage Vuursche

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *