CCLV – Wat gaan we doen?

We zijn als verse contactcommissie inmiddels een aantal keer bijeengekomen. We hebben vastgesteld welke onderwerpen onze aandacht het hardst nodig hebben en hebben een aantal belangrijke onderwerpen aangekaart bij (overheids)organisaties. 

Tot de belangrijkste onderwerpen behoort natuurlijk het project om een aantal straten opnieuw in te richten (de ‘IBOR’). Samen met projectbureau Maris hebben we een aantal geslaagde inspraakavonden georganiseerd. Er speelt echter nog veel meer in ons dorp. Denk aan veilige wandel- en fietspaden en toegangswegen, het behoud van het dorpsgezicht, de veranderingen bij de vakantieparken en de toekomst van het dorpshuis. 

Via deze site en binnenkort ook via onze digitale nieuwsbrief houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen rond deze thema’s.

Binnenkort publiceren we hier het vergaderschema voor de de rest van het jaar. Alle vergaderingen zijn openbaar, maar alleen de vetgedrukte vergaderingen worden in de grote zaal gehouden. Als u de één van de overige vergaderingen wilt bijwonen, dan stellen wij het op prijs als u dat even aankondigt via info@cclv.nl zodat we desnoods een grotere ruimte kunnen regelen.

Contactcommissie Lage Vuursche

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “CCLV – Wat gaan we doen?”